Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2007

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μετά από αρκετό καιρό αποφάσισα να ξαναγράψω για την ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, με αφορμή όχι τόσο τη χθεσινή ήττα από τον Αστέρα αλλά για όσα κυρίως θα ακουστούν και θα γραφούν πάλι απο τους γνωστούς και μη εξαιρεταιους ολυμπιακαρες.
Το χθεσινό παιχνίδι δεν το παρακολουθησα, αλλα εκ των προτέρων ήξερα ότι το ματς θα είναι δύσκολο για πολλούς και διάφορους λόγους (απουσίες, κόπωση, ικανότητα αντιπάλου).
'Ηρθε δυστυχώς το άτυχο αποτέλεσμα και ακούγοντας αμέσως μετα το μάτς την έρα σπόρ (ήμουν στο λεωφορείο της αποστολής με την ομάδα μου) άρχισαν τα γνωστα για τον πάγκο (ελλειψεις κ.α) και φυσικά η ''μεγάλη'' έλλειψη του Ρίμπο.Κύριοι έλεος με τον Ριβάλντο. Η ομάδα μας πηρε μια απόφαση το καλοκαιρί ,100% σωστή για μένα, και το να ανακαλούμε μετα από κάθε ήττα τον Ρίμπο δείχνει σκοπιμότητα, αλλά δυστυχώς για όλους σας ο κοσμος, η πλειοψηφία τουλάχιστον, έχει μάτια βλέπει, αξιολογεί και καταλαβαίνει.
Μια καινούργια ομαδα θέλει υπομονή και στήριξη στα δύσκολα.Το καλοκαιρι προσπάθησςαν διοίκηση και τεχνική ηγεσία να κάνουν μέσα σε 1 μήνα αυτό που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και 3 χρόνια,δηλαδή ανανέωση. Δεν θεωρείται λογικό να γίνουν λάθη και παραλείψεις? Είναι κατά τη γνώμη μου απολυτα λογικό. Η ομάδα προσπαθεί να δημιουργήσει ένα καινούργιο κορμό παικτών και οφείλουμε όλοι να τη στηρίξουμε ακόμα και σε ''αδικαιολόγητες '' ήττες.
Υ.Γ η διοικήση οφείλει να προσέξει την εξωγηπεδική ζωή ορισμένων παίκτών ΕΦΟΣΟΝ αυτή επηρεάζει και την αγωνιστική τους κατάσταση. Ο Νικολακόπουλος στο 'ΦΩΣ' δεν γράφει αρλούμπες όταν πρόκειται για τέτοια θέματα.

3 σχόλια:

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Για τη χθεσινή ήττα είμαστε εντελώς αδικαιολόγητοι. Για όλα τα άλλα (καλά και κακά) δεν ξέρουμε τίποτα. Εικασίες μόνο μπορούμε να κάνουμε. Κάποια καλά αποτελέσματα σε ευρωπαϊκό επίπεδο δεν μας κάνουν αυτομάτως ευρωπαϊκή δύναμη. Γειά σου, φίλε σύγγαυρε.

Stratos είπε...

Συμφωνούμε φίλε…
Και έλεος με τον Ρίμπο… κάναμε αμάν μετά το Τζιοβάνι και Ριβάλντο να ξεκολλήσουμε…

Ανώνυμος είπε...

100% σωστος..