Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Βλέποντας την Τρίτη το βράδυ την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου τα συναισθηματα μου ήταν ανάμικτα. από τη μια πλευρά γέλασα με τη ψυχή μου και από την αλλη ''έκλαιγα'' για τη κατάντια της ελληνικής κοινωνίας και της ελληνικής τηλεόρασης.
Επειδή δεν βλέπω και πολύ ελληνική τηλεόραση (εχω δορυφορική για επαγγελματικούς αθλητικούς λόγους) απογοητεύτηκα πλήρως με τα όσα γραφικά διαδραματιζονται στη χώρα μας.Ο Λαζόπουλος βρίσκει υλικό χωρίς να κουραστεί καθόλου,αρκει καποιος να δει μια μερα τηλεοραση και δημιουργει σατιρική εκπομπή στο αψε σβησε. Πολιτικοί, καλλιτέχνες και ο απλός ανώνυμος κόσμος δείχνει πόσο χαμηλά έχουμε πέσει (δυστυχώς).στο βωμό της δημοσιότητας έχει χάσει και η γραφικότητα το νόημα της πλέον.
Μήπως σαν λαός έχουμε ότι μας αξίζει?

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Λαζοπουλος ειναι ενας απο τους λιγους λογους που αξιζει να βλεπεις τηλεοραση.Ειναι να μην τον δεις και να τρελαθεις στα γελια?

Stratos είπε...

Φίλε για γέλια και για κλάματα
Ο Λαζόπουλος είναι ο μοναδικός που τους κράζει και μακάρι να υπήρχαν άλλοι 15 σαν κι αυτόν.

Δεν με νοιάζει αν είναι καλός ή κακός, μ' άρεσει όμως που τους κάνει ρόμπα.

neropistolero είπε...

Δεν ξέρω αν πάει πιο κάτω Kos7. Προσπάθησε να σκεφτείς αν κάτι, έστω ένα πράγμα, δουλεύει κανονικά στη χώρα. Εγω δε βρίσκω τίποτα.
Χρειάζονται πολλοί Λαζόπουλοι, να δείχνουν συνέχεια αυτή την κατάντια, μήπως κάποτε αλλάξει κάτι.

keimenografos είπε...

Φίλε μου αφού την απάντηση την ξέρεις γιατί ρωτάς. Αυτό μας αξίζει δυστυχώς. Ο Λαζόπουλος είναι μοναδικός και είναι πραγματικός κωμικός. Άξιος συνεχιστής της αρχαίας κωμωδίας. Δυστυχώς η μάζα δε λέει να καταλάβει τα χαστούκια που της ρίχνει και να ξυπνήσει. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που γλύφουν τα πρωινάδικα για μια σκούπα δώρο μην αναρωτιέσαι καθόλου για την κατάντια μας. Σε χαιρετώ.

If...ιγένεια είπε...

Θα συμφωνήσω με την redfan..Δεν παίζεται ο άνθρωπος..

Λακων είπε...

Φοβερός και ταλαντούχος ο Λαζόπουλος.Αν είχε υπηρετήσει και τη θητεία του θα τον σεβόμουν ακόμα περισσότερο..
Ένας κουτοπόνηρος λαός με χαμηλό πνευματικό επίπεδο έχει αυτό που του αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΛ κάνει την δουλειά του και την κάνει πολύ καλά!Δεν συμφωνώ με το ''κουτοπόνηρος λαός΄΄. ανυποψίαστος λαός ίσως...... Σχετικά με την αρνητική κριτική που δέχεται ο ΛΛ, που μερικές φορές όταν είναι τεκμηριωμένη έχει την αξία της,ας δεχτούμε ότι είναι και καλόπιστη. Όι άλλες ανούσιες εκπομπές που βομβαρδίζουν καθημερινά το κοινό και δίνουν υλικό στο Λάκη, τυγχάνουν κριτικής και εάν όχι γιατί? ή μήπως πιστεύει κανείς ότι εάν δεν υπήρχαν ο ΛΛ θα γραφόταν στο Ταμείο Ανεργίας?! Ο άνθρωπος πάντα θα έχει να κάνει και να δώσει κάτι, όχι όμως σκούπες και TV και στερεοφωνικά. Τουλάχιστον μας κάνει εκτός των άλλων να γελάμε και να το νιώθουμε και όχι να χαχανίζουμε ή να ψάχνουμε να βρούμε το αστείο..

serious_stroumf είπε...

εγω για να πω την αλήθεια άρχισα να παρακολουθώ λαζόπούλο απο οκτώβριο και μετά.μπορεί πλέον να είναι και ο μοναδικός καλός στην τηλεόραση που δεν φοβάται.τους την λέει κανονικότατα (και καλά κάνει) και στην ουσία είναι πραγματικά σάτιρα. συμφωνώ θα έλεγα λοιπόν με τους περισσότερους στα σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

ωραια τα πασαρει δεν λεω τη δουλεια που του εβαλαν κανει αξια τα μισθα του

Ανώνυμος είπε...

Δείτε το θέμα από τη συμβολική του σκοπιά. Ο Λαζο είναι ένας κομπλεξικός άνθρωπος, πλήν ταλαντούχος κωμικός. Ετσι οι χαρακτήρες που επιλέγει να ερμηνεύσει είναι πάντα περιθωριακοί, προβληματικοί και ανασφαλείς. Αν σε καθέναν από τους ήρωες του γίνει ψυχανάλυση θα γραφτούνε ολόκληροι τόμοι, από συμπλέγματα και ψυχοπαθολογικά προβλήματα. Για του λόγου το αληθές προσπαθήστε να θυμηθείτε έναν θεατρικό ή κινηματογραφικό ήρωα του ηθοποιού Λάκη Λαζόπουλου που θα θέλατε να είστε στην πραγματική σας ζωή......
Σκεφτείτε τώρα τον ηθοποιό Δημήτρη Χόρν.
Η διαφορά είναι τόσο μεγάλη που προκαλεί ίλιγγο.
Στο αλ τσαντίρι ο λαζο υποδύεται ένα γύφτο-κρύβεται πίσω από ένα γύφτο. Έτσι λέει ο ίδιος τουλάχιστον.
Και όσοι βλέπουν την εκπομπή του είναι τσαντιριώτες και τσαντιριώτισες, έτσι λέει ο ίδιος. Τώρα πως γίνεται ένας γύφτος να καταπιάνεται με θέματα πολιτικού και κοινωνικού προβληματισμού είναι και αυτό θέμα ψυχανάλυσης και μάλιστα ομαδικής. Εκτός και αν είναι χαβαλές. Τώρα αν ένας χαβαλεδιάρης γύφτος αξιολογεί την εξωτερική πολιτική της χώρας και τον ακούνε τα 2/3 του Ελληνικού λαού τότε είμαστε για γέλια και για κλάματα μαζί.
Υ.Γ. Την επόμενη φορά που θα ακούσετε σε μεγάφωνο ντάτσουν "Ο παλιατζής", τρέξτε γρήγορα να πείτε στον οδηγό το πρόβλημα που σας απασχολεί. Μια υπεύθυνη και οξυδερκής απάντηση θα σας αλλάξει τη ζωή!

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ

Ανώνυμος είπε...

αν ο Γιωργος ΤΑ ΕΙΧΕ καλα με τουσ νταβαδεσ τοτε για τον λαζοπουλο θα ηταν ο γιωργοσ και οχι γιωργακης και θα σεβοταν τον αρχηγο τησ αντιπολητευσησ που τον ψηφησαν ελληνες πολιτες τον λαζοπουλο δεν τον ψηφησε κανεισ να κανει πολιτικη των νταβαδων εχουμε τον πιο καταλληλο για αυτο