Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2007

ΛΑΤΣΙΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2

Το παραδέχομαι ότι ήμουν απαισιόδοξος πριν από τον αγώνα διότι η ομάδα δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση τον τελευταίο καιρό, με κυριότερο την μη παραγωγή ευκαιριών κατα τη διάρκεια των αγώνων.
Το χθεσινό παιχνίδι κατα την άποψη μου το κέρδισε ο Λεμονής.Μπορεί η ομάδα,ειδικά στο 1ο ημίχρονο να ήταν αρκετά πίσω, αλλά η απόφαση να ελέγχει ο λουα-λουα τον Λεντέσμα και να αφήνει τα στόπερ να κάνουν παιχνίδι αποδείχθηκε σωστή,καθώς δεν απειλήθηκαμε καθόλου με καθετες μπαλιές στην πλάτη της άμυνας. επιπλέον η αλλάγή του Κοβάσεβιτς ήταν σωστή, καθώς η ικανότητα του στο ψηλό παιχνίδι και στο σπάσιμο της μπάλας βοήθησαν αρκετά,περα φυσικά από το γκόλ.Ο Λεμονής τα διαβάζει καλά τα ματς και με δεδομένη την αγωνιστική πειθαρχεία που παρουσιάζουν οι παίκτες οδηγούμαστε σε αυτα τα αποτελέσματα,ακόμα και χωρίς σπουδαία εμφάνιση.
Στο χθεσινό παιχνίδι φάνηκε νομίζω ακόμα πιο καθαρά η χρησιμότητα του Λεντέσμα,όχι μόνο για την δική του παρουσία αλλά κυρίως γιατί δίπλα του ο Στολτίδης γίνεται άλλος παίκτης. Επίσης η παρουσία του Αντζα ήταν για ενα ακόμα ματς καθοριστική,αλάνθαστος.
νομίζω μοναδική παραφωνία χθες ήταν ο πατσατζόγλου, μόνο λάθη, ο Μενδρινός βοήθησε πολύ περισσότερο και νομίζω ότι του αξίζουν 1-2 ευκαιρίες σαν βασικός.
Δυστυχως για άλλη μια φορά το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα δεν μας βοήθησε.Ο αγώνας με τη Βέρντερ θα είναι δύσκολος και θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα από χθες για να καταφέρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Προς το παρόν όμως ας αρκεστούμε σε ένα διπλό στο ελλήνικό πρωτάθλημα γιατί τα πράγματα δεν είναι ευκολα εντός των συνόρων.
Υ.Γ1: φυσικά και δεν θα ασχολήθω με τις ανακυβίστησεις των γνωστών και μη εξαιρεταίων.
Υ.Γ.2: πόσο μας έλειψε χθες η κάθετη πάσα του Ρίμπο και το συνεχές του μαρκάρισμα ε? Αρε ξερόλες δημοσιογράφοι..........

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο μερίdιο στην νίκη έχει όπως είπες ο Λεμονής. Διαβάζει πολύ καλά τα ματς και ξέρει τι κινήσεις πρέπει να κάνει. Τώρα πρέπει να κοιτάξει να ενισχύσει την ομάδα με μεταγραφές και να συνεχίσει το χτίσιμο της, γιατί είναι φανερό πως γίνεται σωστή δουλεία απο το τεχνικό team.

kos7 είπε...

@panoramix7
H ενίσχυση φιλε μου δεν είναι μόνο θέμα του Λεμονή όπως όλοι ξέρουμε.νομίζω ότι η συνεργασία ίβιτς -λεμονή παρόλες τις δοκιμασιες που περναει στο τέλος θα έχει ευεργητικές επιπτώσεις στο μέλλον της ομάδας.

Ανώνυμος είπε...

Επισης ενα απο τα πιο σημαντικα πραγματα για τα καλα αποτελεσματα ειναι οτι κανουμε ευκαιρια και γκολ!
Δυσκολα ας πουμε να κανουμε 2-3 καλες ευκαιριες και η μια απο αυτες να μην ειναι γκολ.. φαρμακι ειμαστε στις αντεπιθεσεις..

neropistolero είπε...

Μπορει να ακουστώ ως μετά Χριστόν προφήτης, αλλά το Λεμονή τον πίστευα από την αρχή. Είναι κρίμα όμως που έπρεπε να περάσει από χίλια κύματα, να κάνει δύο διπλά μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει τη δουλειά του και την ησυχία του, έτσι ώστε να μπορέσει να δουλέψει όπως αυτός θέλει.

DAKIS είπε...

Ο Κοβασεβιτς είναι μεγάλη κλάση πάντως!

Stratos είπε...

Και εγώ μια από τα ίδια φίλε Neropistolero.
Τον πίστευα και τον πιστεύω τον Τάκη.
Για μένα το θετικό του διπλού χθες, είναι ότι δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι έχει αλλάξει νοοτροπία η ομάδα στην Ευρώπη και αυτό μας κάνει όλους πιο ψύχραιμους και λογικούς στις κρίσεις και τις απαιτήσεις μας.

a.c. είπε...

Μάγκες όποιος έχει δει τον Κοβάσεβιτς live, αναρωτιέται με τι σέντερ φορ παίζαμε τόσο καιρό.

Στο λεξικό του ο Μπαμπινιώτης δίπλα από την λέξη σέντερ φορ πρέπει να βάλει τη φωτογραφία του Ντάρκο!!

http://a19c70.wordpress.com/

skount είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ...ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΤΗΝ 14Η (ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ...ΑΝΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ..ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ..
Υ.Γ.:Ο ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ...ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΤΖΑΚ ΛΕΜΟΝ...ΧΕΧΕ

Stratos είπε...

Εσύ φίλε δεν μας είπες την ομάδα σου...
Πες μας και εγώ σου δίνω το λόγο μου ότι δεν θα γελάσω... μην ντρέπεσαι...

kos7 είπε...

@ στρατος
φιλε στρατο ο νικος είναι άεκ...

@ νικοσ
φίλε συμφωνώ ότι η λατσιο είναι 14η αλλα μη ξεχνας ότι μεσα στη ρώμη δεν κερδισε ουτε η βερντερ ουτε η ρεαλ,ενώ η αεκαρα δυστυχώς παιζει την προκριση με τη μλαντα..........

Manolog3 είπε...

Σημαντικο διπλο ο Ολυμπιακος μεσα στο Ολυμπικο οχι μονο γιατι δειχνει να αλλαζει προσωπο στις ευρωπαικες διοργανωσεις αλλα γενικα για την πορεια του στους ομιλους οσο αναφορα την φετινη χρονια.

Καλο κοουτσαρισμα του Λεμονη κακη ομως αποδοση των παιχτων μεγαλη ξενερα ηταν ο "Τορο". Παικτης που σε καθε αγωνα ειναι παντα απο τους διακριθεντες με τη Λατσιο ηταν απο τους χειροτερους. Το λαθος του Λεμονη ηταν που δεν ξεκινησε απο την αρχη με τον Κοβασεβιτς, η αμυνα της Λατσιο ηταν κλειστη με 4 αμυντικους σε σειρα και δεν μπορουσε ευκολα να χωθει ο Λουα Λουα, σε τετοιες αμυνες θες μπροστα παιχτη θωρηκτο και μπουκαδωρο, ο Κοβασεβιτς ειναι τετοιος παιχτης. Ευτυχως ο Λεμονης το καταλαβε και τον εβαλε μεσα ;)

Για τον Γκαλετι τι να πει κανεις??? Απλα παικτουρα και μπαλαδοφατσα ειναι ο μπαγασας!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Κοβα υπαρχει λογος που μπαινει την ωρα που μπαινει. Δεν γινεται τυχαια..
Παντως ποιος σας λεει οτι ο Λεμονης δουλευει ησυχος? Εγω πιστευω οτι απο τη διοικηση ακομα του πεταματου τον εχουν και ετσι θα συνεχισουν να τον εχουν γιατι ειναι κωλοπαιδα.
Εδω μετα το διπλο βγηκε ποιος? ο Μητροπουλος και δηλωσε πως ηταν μεγαλη επιτυχια για τον Ολυμπιακο που εφερε τον Ιβιτς το καλοκαιρι...! Για τον Λεμονη κουβεντα ρε, κου βε ντα.
Ειτε εμεσα ειτε αμεσα κανουν οτι μπορουν ρε πστη μου και με χαλαει πολυ ασχημα...
Σεβασμος ρε, εστω και λιγος..

Stratos είπε...

Συμφωνώ με την redfan.
Ο Ντάρκο μπαίνει βάση σχεδίου αλλαγή.
Και απ' ότι φαίνεται πιάνει.

redfan βλέπω ακούς ΕΡΑ... :)

Ανώνυμος είπε...

Στρατο δεν ακουω καθολου ερα.. εκει εκανε τη δηλωση? Εγω την διαβασα απο αθλητικο site.. Καλυτερα που δεν την ακουσα live γιατι θα μου ανεβαινε περισσοτερο το αιμα στο κεφαλι..