Σάββατο 5 Απριλίου 2008

ΗΜΑΡΤΟΝ

Ακούγοντας κάποια στιγμή ειδήσεις χθες το απογευμα, ακούω ότι στη Κάρπαθο λεει ενα παιδόφιλος υπόσχονταν δωρεαν διακοπές σε παιδόφιλα ζευγάρια από την ευρώπη με αντάλλαγμα να του προσφέρουν τα παιδια τους για ''παρέα''. Ρε πόσο άρρωστος, διεστραμμενος μπορει να εισαι για να κανεις τετοια πραγματα και οι αλλοι οι μαλακες να το δεχονται μετα χαρας.ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. Τέτοιες συμπεριφορές ειναι για σκοτωμα γαμω το στανιο μου γαμω. Όσοι ειστε γονείς προστατεψτε τα παιδια σας (όχι υπερπροστατεψτε) και δωστες τους αρχες και αξίες γιατι στη ζουγκλα που ζουμε δεν ξερεις απο που θα σου'ρθει.
επίσης τις προάλλες ακουγωντας ενα ραδιοφωνικο σταθμό αναφερθηκε οτι καπου ένας λεει ''καλλιτεχνης'' (μη γαμησω την τεχνη του) εκτος των άλλων εκθεμάτων που ειχε, είχε και ενα σκυλάκι δεμενο το οποιο το αφηνε χωρις νερο και φαγητο μέχρι να πεθανει τελικά.καλά ολοι οι μαλακες που πηγαιναν εκει δεν εκαναν τίποτα? αφηναν τον αρρωστημενο ''καλλιτεχνη'' να ''ζωγραφιζει'' ? αντι να τον αρχίσουν στις σφαλιαρες το μαλακα........

ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Kαταρχας, ο πιο κατακριτεος απο τους 2 ειναι ο γονιος που το δεχοταν! αυτος ειναι περισσοτερο ανωμαλος απο τον παιδοφιλο.. παναγια μου..
δευτερον, τον "καλλιτεχνη" με το σκυλακι, οχι απλως δεν τον κατακρινανε, απεναντιας ειπαν πως ετσι ειναι η τεχνη και δεν πρεπει να τη λογοκρινουμε. Κουνια που τους κουναγε!!