Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την Κυριακή κάτι έπαθε ο δορυφόρος μου και ευτυχώς δεν ειδα την μεγαλύτερη ξεφτίλα της τελευταίας 20ετίας (λες και κατι ήξερε ο άτιμος). Αποφάσισα λοιπόν σήμερα να απολάυσω την ομάδα μας στο αγώνα εναντίον του Θρασύβουλου για το κύπελλο, ξέροντας πάνω κάτω τι πρόκειται να δω.
Ειλικρινά στο 1ο ημίχρονο δεν ήξερα να θα πρέπει να γελάσω με αυτά που έβλεπα ή να σπάσω καμία τηλεόραση, μιλάμε για απίστευτα πράγματα.Οι 8 από τους 11 να σέρνονται μέσα στο γήπεδο και να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο και να κάνει ο αντίπαλος 3 τετ α τετ μέχρι το 15.Παρα τα 2 γκολ που βάλαμε ειμασταν τραγωδία.
Στο 2ο ημίχρονο ηρέμησα όταν κατάλαβα ότι πολύ απλά τα παλικάρια δεν μπορούν....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ....ειναι κουρασμένοι, καμένοι, χωρις τρεξιματα, φρεσκάδα, αυτοματισμούς και εσχάτως ηρεμία (πολλά νευρα). Για την εικόνα της ομάδας φταίνε πολλοί και πολλά, αλλά καλό ειναι νομίζω να καταλάβουμε όλοι ότι η ομάδα δεν ειναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτο δεν μπορει να αντιστραφει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή με κανενα προπονητη του κοσμου, όχι με το Σεγκούρα.
Νομίζω ότι και ενόψει του κυριακάτικου πολύ δυσκολου αγώνα με τη Λάρισα, θα πρέπει όσοι πάνε στο γήπεδο να συμπαρασταθούν στην ομάδα, χωρίς γκρίνιες και αποδοκιμασίες, δεν θα βοηθησουν καθόλου. οποιος θέλει να γκρινιάξει ας κατσει στο σπίτι του.Το μόνο που θα πρέπει να απαιτήσουμε από τους παίκτες ενόψει της συνέχειας ειναι να δώσουν το 100% και όσο αντέξουν, να βγουν από το παιχνίδι και να είναι όλοι οπως ο Στολτίδης- με τη γλώσασα έξω από τη κούραση.Μην περιμένετε μπαλάρα και πολλά γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: