Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

ΞΑΝΘΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-4

Ευτυχώς οι φόβοι μου δεν επαληθεύτηκαν και η ομάδα πέρασε ευκολα από την Ξάνθη. Τελικά έπρεπε να φτάσουμε στην προτελευταία αγωνιστική για να γίνει σε ένα ματς το αυτονοήτο. Να μπούμε δυνατά στον αγώνα και να καθαρίσουμε το παιχνίδι σχετικά ευκολα. Ελάχιστες φορές φέτος έγινε κατι τέτοιο- Περιστέρι και Νεα Σμύρνη, ας είναι. Τωρα μένει ένα τελευταίο παιχνίδι που θα πρεπει η ομάδα να παίξει οπως και χθες για να το κερδισει. Δεν θα ειναι ευκολο ματς αν μπουμε χαλαροι. Ο Ηρακλής έχει πολλούς και καλούς πιτσιρικάδες που τετοια παιχνίδια περιμένουν για να δειξουν την αξια τους και να προσέξουν οι μεγάλες ομάδες, περα από το οτι παίζει και καλο ποδοσφαιρο τον τελευταίο καιρό. Αρα θέλει προσοχή και προσπάθεια, ειδικά στον Ολυμπιακό κανεις δεν χαρίζει τίποτα....

Υγ1: Ο Ραουλ Μπραβο ήταν παρα πολύ καλός χθες και αν υπολογίσουμε την αποχή του, τότε ήταν σουπερ. Φοβόμουν αδυναμία στο ψηλό παιχνίδι με τον Λαμπριακο στις ψηλές μπαλιες που θα επιχειρούσε η Ξάνθη.

Υγ2: Ρε παιδία δεν υπήρχε περιπτωση η Αεκ να χασει ποντο στην Τούμπα, δεν βλέπεται ο Παοκ, τι να λέμε τωρα.

Υγ3: μην εκνευριζόμαστε με όσα λένε παίκτες και προπονητής της Αεκ, δυστυχώς εμείς δωσαμε το δικαίωμα με την απαράδεκτη εμφάνιση στο οακα.Βέβαια και οι αεκτζήδες μην ξεχνάνε τα οργια με τον μελισσανίδη και τον μηδενισμό που ποτε δεν εγινε, γιάυτο μην το παίζουν συνεχεια μυξοπαρθένες, φτάνει πια.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα οι αεκτζηδες... πιστευω πως ειναι ακομα χειροτεροι απο τους βαζελους..

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Το παιχνίδι με τις Γριές δεν είναι εύκολο. Ούτε το "παιχνίδι" με τον "CAS"...

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Impressora e Multifuncional, I hope you enjoy. The address is http://impressora-multifuncional.blogspot.com. A hug.

If...ιγένεια είπε...

Καλή ανάσταση με υγεία και αγάπη!

Ανώνυμος είπε...

Χρονια πολλα, Χριστος Ανεστη :)