Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

ΡΕΑΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-2

Η ομάδα μας χθες το βράδυ σε ένα πολύ δύσκολο παιχνιδι,που έγινε πιο δύσκολο με τη (σωστή) αποβολή του Τοροσίδη έδειξε όλα τα στοιχεία για τα οποία έχω αναφερθεί καισ το πρόσφατο παρελθόν, σε στιγμές αυστηρής και άδικης κριτικής από πολλούς.
Η αλήθεια είναι ότι πριν από το ματς οι δηλώσεις δεν ηχούσαν και πολύ καλά στα αυτιά μου και είχα ενα φόβο για άσχημη ,από πλευρας αποδοσης,εξελιξης του αγώνα.έκανα λάθος,αν και στο ξεκίνημα τα 2-3 αμυντικά λάθη νομίζω ότι προήλθαν από κάποια χαλαρότητα και δυστυχώς τα πληρώσαμε (γκολ και αποβολή).στη συνέχεια και μετα την απόβολή επήλθε απόλυτη συγκέντρωση και η ομάδα επαιξε πολύ καλά.
Η σοβαρότητα,η αγωνιστική πειθαρχεία, η ομαδικότητα και η οργάνωση της ομάδας ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο και φαίνεται πλέον και ξεκάθαρα οτι δημιουργείται μια ομάδα με αρχη ,μέση και τέλος που ξέρει τι θέλει και πως θα το πάρει.Εχουμε δρόμο ακόμα αλλά νομίζω ότι οι βάσεις μπαίνουν καθε μερα και αν δεν μας κυριευσουν τασεις αγωνιστικού και εξωαγωνιστικου νεοπλουτισμου το μέλλον θα είναι πολύ καλύτερο. Οι προυποθέσεις υπάρχουν και με τη σωστη αξιολογηση των καταστάσεων κάθε φορά μόνο καλύτεροι μπορούμε να γίνουμε.
Επιτέλους η ομάδα βγάζει μια αγωνιστική υγεια που τόσο μας είχε λείψει.εχει πλέον νοοτροπία αλλα και δυνατότητες καλής ευρωπαικής ομάδας, με δυναμική.

2 σχόλια:

Stratos είπε...

Μεγάλο παιχνίδι από τον θρύλο, ένα αξέχαστο ματς που θα το θυμάσαι για πάντα παρά την ήττα.

Απλά συγκλονιστικός με 10 παίχτες.

Ανώνυμος είπε...

Και πως να το ξεχασεις..
Ελπιζω και πιστευω σε αναλογη συνεχεια..