Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 2009-10

Η νεα χρονιά που αρχίζει σε 4 μέρες, με σημαντικό μαλιστα παιχνίδι για το CH.L, ειναι λίγο γρίφος σχετικά με το τι μπορει να κάνει η ομάδα, όχι μόνο σχετικά με τους στόχους αλλα και με το αγωνιστικό προσωπο που 8α δειξει.
Ο νεος προπονητης Τιμουρ Κετσπάγια εχει σιγουρα δυσκολο εργο και οι συγκρίσεις με τον Βαλβερδε θα ειναι αναποφευκτες.Σιγουρα ο Ολυμπιακός δεν ειναι Ανόρθωση αλλα και αυτο θα χρειαστει λίγο χρονο για το καταλαβει πληρως νομίζω.
Αγωνιστικά φαινεται ότι αρχικά και αυτός παει για 4-2-3-1 αλλά με την πίεση πιο πίσω-εγω διαφωνω αλλα δεν αποφασίζω εγώ. Η ομαδα ειχε μάθει να πιεζει ψηλα πέρσι και θεωρώ ότι πρεπει να συνεχίσει ετσι. Το υλικό πάντως αν ερθουν και οι άλλοι 2 παίκτες είναι σιγουρα καλύτερο από περσι, ενώ και οι μικροί δείχνουν πιο ετοιμοι για καποιες παραπάνω ευκαιριες- ειδικά Κυριάκος.Επομένως από μενα οι απαιτήσεις για καλύτερη μπάλα και μεγαλύτερη διαρκεια ειναι δεδομένες. Για το ματς πάντως με την Σλόβαν η προβα τζενεραλε με την Γκρονιγκεν δεν με έπεισε, αλλα φυσικά άλλο φιλικά και άλλο επίσημα. Για το πρωτάθλημα ειναι νωρίς ακόμα για κρίσεις- απλα πιστευω ότι θα ειναι σιγουρα πιο δυσκολα από πέρσι.

Υ.γ1: οπωσδήποτε φορ και αριστερό χαφ

υγ2: λετε να γινει ο Ραουλ Μπραβο και πάλι ποδοσφαιριστής ;

υγ3: ας προσεξουν λίγο το αλάνι τον Ντιόγο- εντός και εκτος γηπέδου.

υγ4: σεντρα σαν του Σοιλεδη εχουμε να δουμε απο καλες εποχες Γεωργάτου

υγ5:προς Τιμουρ: ο σεβασμος κερδιζετε δεν απαιτείται

υγ6: παλι φιεστα στη Λεωφορο Ιουλιο μήνα?

Δεν υπάρχουν σχόλια: