Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΟ 1-1

Εστω και με λιγη καθυστέρηση αποφάσισα τελικά να γράψω την άποψη μου για το ντέρμπι των αιωνίων. Η ομάδα μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι παρουσιαστηκε κατωτερη των περιστάσεων, μου έδωσε την αίσθηση ότι υποτίμησε τον Παναθηναικο και αυτό ως γνωστό σε ντέρμπι είναι ότι το χειρότερο.
Η σημερινή απόδοση μας γύρισε σε άλλες εποχές μου όλοι θεωρουσαμε ότι εχουν εκλείψει,αλλά μαλλον ατυχήσαμε. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μαρκαρουν 5 και οι υπόλοιποι 5 να κοιτάνε τα τρενα να περνάνε, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να πουλάμε τη μπάλα τόσες φορές στο χώρο του κέντρου και να δίνουμε την δυνατότητα στο Παναθηναικό να βγαίνει πανευκολα σε κοντρα επιθέσεις, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ σε ντερμπι να μη δίνουν όλοι οι παίκτες το 100%. Οι απουσίες των Λεντέσμα-Στολτίδη είναι καθοριστικές αλλά σε τέτιοες περιπτώσεις θα πρέπει οι υπόλοιποι να δίνουν τι κάτι παραπάνω, που στο συγκεκριμένο αγώνα δεν έγινε. Η αυτοσυγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχεία που μας εφεραν στους 16 του CL ήταν αγνωστες λέξεις την Κυριακή. Τα λάθη ήταν αμέτρητα και ευτυχώς που ο Παναθηναικός ήταν άστοχος γιατί θα είχαμε 3αρα ξεγυρισμένη.
Σίγουρα και ο Λεμονής έκανε τα λάθη του αλλά νομίζω ότι οι παίκτες με την μέτρια απόδοση τους έχουν περισσότερες ευθύνες γιατί πολύ απλά δεν τα έδωσαν όλα, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους.
Όσον αφορά τη διατησία μπορεί να μας αδίκησε αλλά η εικόνα της ομάδας είναι αυτή που απασχόλησε περισσότερο και από τον Καλόπουλο αλλά και από το αποτέλεσμα. Η ΚΑΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
Το παιχνίδι του κυπέλλου είναι πολύ δύσκολο γιατί ο Παο ερχεται με καλή ψυχολογία και εμεις θα πρεπει να θυμηθούμε τις εμφανίσεις και τη νοοτροπια των ευρωπαικων αγωνων αν θελουμε να εμφανίσουμε ενα διαφορετικό πρόσωπο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λιγη σοβαροτητα ηθελε και δεν θα ειχαμε τετοια εικονα.
Απλα οι 8 απο τους 11 παιχτες ηταν πολυ κατωτεροι απο αυτο που περιμεναμε. Εαν ηταν ολοι τους ετσι οπως επρεπε παρολα τα εκτροπα θα περναμε το ματς.
Δεν με φοβιζει εμενα ο βαζελος, ο Ολυμπιακος μονο στην κακη του μερα με φοβιζει.
Ειχαν μεχρι και σημερα στου Ρεντη να σκεφτουν τι θα πρεπει να αλλαξουν..
Τα αποτελεσματα αυριο..

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.