Δευτέρα 12 Μαΐου 2008

MANCHESTER UNITED


Για μένα είναι η μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη και η μόνη ομάδα εκτός του Ολυμπιακού που μπορει να χαλασει μια αποτυχία της. Είναι μια ομάδα πρότυπο σε όλους τους τομείς που μπορούν να αποτελούν ένα αθλητικό οργανισμό.
Όλα φυσικά ξεκίνησαν από τον ερχομό του μεγάλου Σερ Αλεξ αλλά και την υπομονή της τότε διοίκησης που τον στήριξε στις πρώτες αποτυχίες, για να καρπωθεί όλα τα επόμενα χρόνια τους καρπούς εκείνης της απόφασης. Μηπως δεν έχει κάνει λάθη και αυτός? Αρκετά αλλά όταν βάζεις στη ζυγαριά όλα όσα έχει προσφέρει η άτιμη η ζυγαριά γέρνει απότομα........Έχτισε μια δυναστεία την προηγούμενη δεκαετία, με απίστευτο ποδόσφαιρο και τωρα χτίζει την επόμενη, με παίκτες σχετικά νεαρούς στη πλειοψηφία τους, οι οποίοι δίπλα του γίνονται όλο και καλύτεροι, αλλά και μια συμπεριφορά απέναντι στους 3 παίκτες συμβολα της τωρινής ομάδας εκπληκτική ( ΓΚΙΓΚΣ, Σκοουλς, Νεβιλ). Έχει βρει ήδη τους αντικαταστάτες τους αλλά τους χρησιμοποει με τέτοιο τρόπο που να μη τους αφήνει ποτέ εκτεθειμένους αγωνιστικά, κερδίζοντας τόσο αγωνιστικά όσο και στους υπόλοιπους τομείς απο αυτες τις προσωπικότητες που γνωρίζουν και τι φανελλα φοράνε αλλά και πως θα μπολιάσουν τους νεους παίκτες με πνέυμα της UNITED.
Είναι μια ομάδα που κανένας παίκτης παοτέ δεν μπήκε πάνω από τη ομάδα όσο μεγάλος και αν ήταν (Μπέκαμ, Φαν Νιστελροοι τα τελευταία χρόνια). Δυστυχώς στον Ολυμπιακό αυτή η ευκαιρία χάθηκε τη πρώτη φορά που διώξαμε τον Μπάγεβιτς για χατίρι του Ζάχοβιτς.....Α και ακόμα ψάχνουμε τον αντι-Τζόλε, ο οποίος φτάνει τα 37 σε λίγο. Οποιαδήποτε συγκριση νομίζω ότι περιττευει........

3 σχόλια:

Manolog3 είπε...

kos7 θα σε στεναχωρησω αλλα Chelsea και παλι chelsea!!! :D

Μπαγεβιτσικο σε κοβω εμενα παντως μου αρεσε σαν παικτης ο Ζαχοβιτς, ενταξει ήταν λιγο ιδιοτροπος αλλα και ο Μπαγεβιτς δεν πηγαινει πισω σε αυτο, "βεντετα" το παιζει οπου και να παει. Ο Φεργκιουσον ειναι χρονια στην Man Utd και γι' αυτο ολοι δειχνουν εναν σεβασμο στο προσωπο του!!!

Unknown είπε...

Λεμονής και πάλι Λεμονής, φίλοι μου. Τσεκάρετε το ιστολόγιό μου στο www.pyrinoskosmos.blogspot.com.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

kalispera kai sigxaritiria gia to blog sas. Onomazomai katerina bititsiou. Ekana mia perihghsh sto periexomeno tou blog sas kai tha me endiefere na filoksenitho sto blog sas, an fisika to thelete ki eseis. To mail mou einai katerina.bititsiou@omruk.co.uk
Tha perimeno thn apanthshs sas.
Euxaristo