Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2007

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΒΕΡΝΤΕΡ 3-0

Ο χθεσινός αγώνας θεωρώ ότι ήταν η πρωτη δικαίωση για το καινουργιο εγχείρημα που πραγματοποιείται από το καλοκαιρι στον Ολυμπιακό. Μια ομάδα συνόλου που ο καθενας έχει τον ρόλο του και τον εκτελεί στο ακέραιο. Μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει σύγχρονο ποδόσφαιρο και σιγά σιγά τα καταφέρνει,πέρνοντας παράλληλα και τα αποτελέσματα. θεωρώ ότι η δικαίωση ήρθε και νωρίτερα του αναμενομένου, αλλά όποιος δουλευει με συνέπεια ,πλάνο και κοινη προσήλωση σε ένα στόχο νομίζω ότι αργά ή γρήγορα δικαώνεται.
Σημερα όλοι θα αποθεωνουν τον Λεμονή και την τακτική του,είναι οι ιδιοι που τον κρεμασαν μετα τη Λατσιο, ας είναι...........Πολλοι μέσα από διάφορα blog είχαμε στηρίξει τη νεα προσπάθεια και συνιστούσαμε υπομονή, φαινόταν ξεκάθαρα ότι κατι καλό γίνεται και δεν είχαμε ανάγκη τις περισπόυδαστες αναλυσεις των ''ειδικών''. Ποδόσφαιρο παρακολουθούμε πολλά χρόνια και μπορούμε να κρίνουμε την ομάδα. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και νομίζω ότι το ''ταξίδι '' μόλις ξεκίνησε.
όλοι οι παίκτες προσφεραν σε αυτά τα 6 παιχνίδια, απλά μια προσωπική αναφορά για ενα παίκτη που δικαίωσε τις προσδοκίες μου έστω και με καθυστέρηση κάποιων χρόνων. Ο φετινός Αντζας είναι πολύ μεγάλη κλάση, έτσι φίλε Σάκη, που πάντα με έκραζες για την αδυναμια μου στο Βούλη......

4 σχόλια:

a.c. είπε...

Ο Άντζας είναι μακράν ο καλύτερος Έλληνας κεντρικός αμυντικός, όπως και ο Στολτίδης το καλύτερο αμυντικό χαφ στην Ελλάδα και όχι μόνο!!!

neropistolero είπε...

Ευτυχώς θυμόμαστε ποιοι είναι που έκραζαν τον Λεμονή μετά τη Λάτσιο, βλέπουμε ποιοι είναι τώρα οι κωλοτούμπες.
Μπράβο στην ομάδα που μπορεί και δίνει απαντήσεις στο γήπεδο.

Stratos είπε...

Για τον Λεμονή τα είπαμε και συμφωνούμε όλοι.
Η πρόκριση, απ' όποια πλευρά και να τη δεις ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία και πανάξια.

If...ιγένεια είπε...

Το είδα στο ναό.. Πανικός λέμε.. Για να δούμε τι θα γίνει με την ΑΕΚ.. http://ifigeneia.blogspot.com/2007/12/blog-post_12.html